fbpx

Surfcamp met live muziek aan de Franse kust

6 nachten
vanaf
€414

Enter The Wave Forestcamp

Zin in een ontspannen surfvakantie? Overnacht in comfortabele tipi's tussen de naaldbomen en leer surfen aan de Franse kust. Ontmoet nieuwe mensen, geniet van gezellige avonden op het gemeenschappelijke terrein en beleef een onvergetelijke zomer!

Glamping

Tijdens dit avontuur overnacht je in glamping tenten die voorzien zijn van een comfortabel bed en alles wat je nodig hebt voor een heerlijke nachtrust.

Ook voor solo-reizigers

Deze trip is ook ideaal voor solo-reizigers. Verken buitengewone plaatsen op je eigen ritme en omarm je eigen avontuur!

Sustainability Level: 🌱🌱🌱🌱

Ontdek het team achter

Het Enter The Wave team organiseert surfcamps in Frankrijk, Spanje en Portugal, op de mooiste plekjes van de Europese westkust. Naast surfen geniet je hier van een gezellig gezamenlijk terrein, diners en live optredens van bands & singer-songwriters.

Enter The Wave is in 2016 ontstaan met ons surfcamp in Frankrijk. In de jaren daarna zijn er verschillende locaties bij gekomen.

Zij staan voor je klaar

Maud

Gido

Deel worden van het team?

Enter The Wave Forestcamp (23+)

Op het Enter The Wave Forestcamp overnacht je in luxe tenten en word je wakker met het geluid van de oceaan. Het camp heeft een intieme setting tussen de dichte naaldbomen van Biscarrosse in Frankrijk. In de avond geniet je van een drankje aan de beachbar, bezoek je de nabijgelegen restaurants of luister je op het strand naar een live optreden van één van onze artiesten.

Locatie: ●●●●● | Surf: ●●●●●| Luxe: ●●●●● | Yoga: ●●●●● | Muziek: ●●●○○

Het Enter The Wave Forestcamp ligt op zo’n 15 minuten loopafstand van het strand, waar de zandbanken zorgen voor perfecte surf breaks. Alle tenten op het Forestcamp zijn luxe ingericht met comfortabele bedden, meubilair en elektriciteit. Naast een prachtig strand biedt het dorpje de mogelijkheid om ‘s avonds uitgebreid te eten of de lokale kroegjes en surfbars te bezoeken.

Package

De live-sessions

Op het Forestcamp worden geregeld live-optredens op het strand georganiseerd. Zie hieronder een greep uit de artiesten van de live sessies op eerdere edities van Enter The Wave!

 

Boeken 2024

Boekingen zijn geopend voor Enter The Wave Forestcamp

What to do where

Accommodatie

Praktisch

Periode

In 2024 vindt het Enter The Wave Forestcamp plaats op de onderstaande data. De eerste datum is hierbij de vertrekdag van de bus en de laatste datum is de dag van terugkomst met de bus in Nderland of België.

Belangrijk: kom je met eigen vervoer, dan ben je dus welkom van zaterdag tot zaterdag.

Wk 0: 21 juni – 30 juni
Wk 1: 28 juni – 6 juli
Wk 2: 5 juli – 14 juli
Wk 3: 12 juli – 21 juli
Wk 4: 19 juli– 28 juli
Wk 5: 26 juli – 4 aug.
Wk 6: 2 aug.– 11 aug.
Wk 7: 09 aug. – 18 aug.
Wk 8: 16 aug. – 25 aug.
Wk 9: 23 aug. – 1 sept.
Wk 10: 30 aug. – 8 sept.

Surfen

De locaties van Enter The Wave zijn ideaal om te golfsurfen dus dit raden we zeker aan! Je ontvangt een aantal weken voor vertrek een mail waarmee je jouw surfpakket kan uitkiezen. Bij het boeken hoef je dit dus nog niet door te geven. Lees hier alles over de surfpakketten.

Busreis

De bus naar Frankrijk vertrekt vroeg in de avond en op zaterdagochtend kom je aan op de bestemming. Na een heerlijke week op Enter The Wave stap je op zaterdag weer terug in de bus. Je komt op zondag in de ochtend of begin middag weer terug aan in Nederland of België. Hieronder vind je een indicatie van de vertrektijden per opstap locatie. Dit kan nog wijzigen: je ontvangt de definitieve reisinformatie voorafgaand aan vertrek.

Bestemming Frankrijk:

 • Amsterdam (vertrektijd 17:45, station Holendrecht, Meibergdreef 3)
 • Utrecht (18:45, Stockholmstraat Leidsche Rijn)
 • Breda (19:45, Prinsenbeek Station)
 • Antwerpen (20.30, Antwerpen, Borsbeeksebrug)
Diners

Onze chefs bereiden op 4 dagen in de week een lekkere (basic) maaltijd voor je. Alle maaltijden zijn vegetarisch, een voorkeur voor vegetarisch eten hoef je dus niet door te geven.

De chefs zijn het gewend om rekening te houden met veel voorkomende allergieën en kunnen bijvoorbeeld maaltijden bereiden zonder gluten, noten of lactose. Mocht je dergelijke allergieën hebben dan kun je dit bij het boeken en op locatie in Frankrijk of Spanje doorgeven aan de chef. Hetzelfde geldt voor veganistisch eten.

Veelgestelde vragen

Voor wie

Voor het Enter The Wave Forestcamp geldt een minimumleeftijd van 23 jaar. Ben je jonger dan 23, maar wil je toch graag boeken? Bijvoorbeeld omdat je vriendengroep ouder is? Stuur ons dan een mail via info@enterthewave.eu.

Stroom & Sanitair

Alle Lodges en tenten zijn voorzien van elektriciteit en voldoende stopcontacten.

Sanitair
Op het terrein zijn op korte loopafstand sanitaire voorzieningen aanwezig met wc’s en warme douches. Gebruik van deze voorzieningen is gratis.

Tourist contribution

De tourist contribution bedraagt €1,30 per dag (€9 per week) en bestaat uit één of meer van de volgende aspecten:

 • Toeristenbelasting
 • Bijdrage lokale lifeguards
 • Bijdrage lokale security

De tourist contribution kan tot uiterlijk 12 dagen voor vertrek betaald worden. Je ontvangt informatie hierover in de mail met reisinformatie die je 3 weken voor vertrek ontvangt.

Niet toegestaan

1. Bij aankomst op het Tipi terrein zal iedereen in het bezit komen van een Enter The Wave bandje. Deze bandjes dienen als identificatie en moeten daarom de hele week gedragen worden. Zonder bandje is toegang tot het Tipi terrein niet mogelijk. Op deze manier houden we ongewenste bezoekers buiten het terrein.

2. Enter The Wave is alleen toegankelijk voor deelnemers die 23 jaar of ouder zijn. Alcoholgebruik op het Tipi terrein is toegestaan mits hier op een volwassen manier mee om wordt gegaan. Niet naleven van de campingregels kan resulteren in verwijdering van het terrein.

3. Wapens zijn verboden op het terrein.

4. Industriële gasbranders en installaties zijn verboden. Het is wel mogelijk om een camping gasstelletje mee te nemen.

5. Generatoren zijn niet toegestaan. Dit vanwege geluidsoverlast.

6. Eigen party-tenten zijn niet toegestaan. Dit in verband met de ruimte die hiermee wordt bezet.

7. Vuur is gevaarlijk in een omgeving met tenten midden in de naaldbossen en daarom zijn kampvuren en fakkels evenals barbecues niet toegestaan op het Tipi terrein.

8. Huisdieren zijn verboden op het terrein.

9. Mobiele luidsprekers zijn niet toegestaan op het terrein vanwege overlast bij derden. Minispeakers zijn wel toegestaan, mits dit geen overlast veroorzaakt.

10. Het is niet toegestaan om op het terrein te handelen. Verkoopartikelen zijn niet toegestaan.

11. Drugs zijn verboden.

Door deel te nemen aan Enter The Wave stem je ermee in dat je kan worden opgenomen in film, foto en audio of audiovisuele opname die kan worden gebruikt in media en promotie voor Enter The Wave in voortgaande jaren. Ook stem je ermee in dat filmopnames gemaakt door politie of security gebruikt kunnen worden voor de veiligheid of het bestrijden van misdrijven of misdaden. Door het betreden van het Tipi terrein verklaar je akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

Verloren voorwerpen

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Enter The Wave. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tipitent mee te nemen. Helaas kan Enter The Wave de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent. Enter The Wave alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden van Travelbase B.V., de reisorganisatie achter Enter The Wave.

Superflex boekingsvoorwaarden

Heb je vroeg geboekt? Dan maak je wellicht gebruik van onze superflex boekingsvoorwaarden. Hiermee kun je tot 1 april je reis kosteloos annuleren of verplaatsen zonder een reden te hoeven geven. Na 1 april kan je nog steeds annuleren maar dan gelden de normale voorwaarden die beschreven staan in onze annuleringsvoorwaarden. In je account kun je zien of de superflex boekingsvoorwaarden inclusief in je boeking zitten.

Boek je later? Dan kun je altijd kiezen voor onze annuleringsverzekering. Hiermee ben je altijd gegarandeerd van het terug krijgen van een groot deel van de reissom in het geval van annulering. Meer hierover lees je in onze annuleringsvoorwaarden.

Bagage

Aangezien de bus maar beperkte ruimte heeft voor bagage, is het volgende toegestaan met een maximaal totaalgewicht van 25 kilo:
1x reistas of koffer
1x handbagage

Wanneer vooraf aangegeven kan je een surfplank meenemen. Tip: doe geen breekbare spullen in je ruimbagage en hang er een name-tag aan!

Belangrijke documenten

Om Frankrijk binnen te komen heb je een geldig ID bewijs of paspoort nodig. Een rijbewijs is geen geldig legitimatiebewijs in het buitenland. Verder raden we je aan om het pasje of polisnummer en het polisblad van je reisverzekering bij je te hebben, voor in geval van calamiteiten. Als je via Enter the Wave je reisverzekering hebt afgesloten ben je verzekerd bij Europ Assistance.

Solo reizigers

Steeds meer deelnemers komen solo naar Enter The Wave. Gemiddeld zijn er 15 solo reizigers per week op de surfcamps, waardoor je altijd snel een connectie hebt met andere deelnemers.

Wil je als solo reiziger boeken? Je kan gemakkelijk voor 1 persoon boeken via het boekingsformulier of van tevoren anderen leren kennen via onze whatsapp groep voor solo travellers.

Boeken

Hieronder vind je de kalender voor het Enter The Wave Forestcamp 2024. De prijzen zijn op basis van een tent voor 4 of 5 personen. Wanneer je met minder personen bent zal de prijs iets hoger zijn (maximaal €30 per persoon).

Is je week niet meer beschikbaar of is er voor jouw teamgrootte geen accommodatie meer?
Kijk dan naar het Enter The Wave Oceancamp of Surfcamp in Spanje!

 • ABC
 • ABC
 • ABC
 • ABC
Select your preference to see the availabilities:
View:
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310
Sunday 09/06/2024
Sunday 16/06/2024
Last spots
€ 310

Sustainability Level

Aan elke reis is een duurzaamheidsniveau toegekend. Deze bestaat uit maximaal 6 badges, waarbij elke badge gekoppeld is aan een positieve eigenschap van de reis. Zo kun je beter beoordelen wat de impact is van jouw reis.

Sustainability level van deze reis

Hoe berekenen we dit?

Op basis van deze maatstaf wordt de impact bepaald, zowel op vlak van ecologische als sociale duurzaamheid.

Tijdens de reis is de ecologische voetafdruk beperkt tot minder dan 0,04 tCO2e (ton CO2 equivalent).
Deze trip draagt bij aan het gecertificeerd klimaatproject "Wildlife Cambodia" van Greentripper en faciliteert deelnemers om dit ook te doen om de uitstoot van hun transportmethode in balans te brengen.
Voor de organisatie van deze trip wordt voornamelijk samengewerkt met lokale partners om overnachting, transport en activiteiten te voorzien.
Het merendeel van de reizigers komt met de bus, auto of met openbaar vervoer.

Trending avonturen

1 nacht jun-sep

The Canoe Trip Friesland

Tweedaags kanoavontuur door de Friese Oude Venen

7 nachten jul-aug

Iceland Trail

Avontuurlijke hike door de wonderlijke natuur van IJsland

7 nachten sep-nov

Morocco Nomads

Roadtrip door de mooiste landschappen van Marokko

13 nachten jan-dec

The TukTuk Trip

Avontuurlijke roadtrip door Sri Lanka met de TukTuk

vanaf €1395
4 nachten mei-sep

The Vespa Trip Amalfi

Bewonder de panoramische schoonheid van de amalfikust

7 nachten aug

The Packraft Trail Balkan

Spetterend hike- & packraftavontuur door de ongerepte Balkan

Popup content