fbpx
Wandelen in de Balkan: meerdaagse hike door Montenegro, Albanië en Kosovo

Albanië

De verborgen pracht van Albanië wacht om ontdekt te worden! Ervaar de charme en auhtenticiteit van dit prachtige land en geniet van zijn weelderige natuur, parelwitte stranden, en impressionante berglandschappen.

Avontuurlijke reizen in Albanië

Dompel je onder in de rauwe pracht van Albanië

De natuur van Albanië is ruw en divers, met bergen, rivieren en stranden aan de Adriatische en Ionische Zee. Nationale parken bieden ongerepte landschappen met watervallen en zeldzame dieren. Historische dorpen in de bergen geven een authentiek beeld van het landelijke leven. De cultuur van Albanië is diep geworteld in traditie en gastvrijheid. Mensen zijn vriendelijk en familie staat centraal. Lokale festivals, traditionele muziek, dans en een keuken die mediterrane en Balkan-smaken combineert, zijn kenmerkend voor het land.

Ontdek onze reizen in Albanië

Op reis naar Albanië?

7 nachten aug

The Packraft Trail Balkan

Spetterend hike- & packraftavontuur door de ongerepte Balkan

7 nachten jun-sep

Balkan Trail

Unieke hike langs de verborgen parels van Albanië, Montenegro en Kosovo

Ontdek de Laatste Wilde Rivier van Europa

De Vjosa (Albanees, of Aoos in het Grieks), is de laatste vrij-stromende rivier van bron tot monding in Europa. Dat betekent dat je er geen enkele dam tegenkomt. Haar turquoise water en indrukwekkende kloven maken het een wildwaterparadijs voor packrafters! Dankzij je packraft, een lichte en toegankelijke opblaasboot, ligt het pure avontuur binnen handbereik. Bereid je voor op een waanzinnig mooie reis door de Balkan, een omgeving die nog steeds goed bewaard is gebleven van massatoerisme.

vikos vjosa rivier albanie

Vergelijkbare bestemmingen

1reis

Slovenië

Ontdek het groene hart van Europa! Of je nu houdt van prachtige bergtoppen of helderblauwe meren, Slovenië heeft voor ieder wat wils.

Ontdek deze bestemming Slovenië
6reizen

Italië

La Bella Italia: waar pittoreske landschappen, rijke geschiedenis en heerlijke gerechten zorgen voor een ultiem vakantiegevoel.

Ontdek deze bestemming Italië

Op de hoogte blijven van nieuwe reizen?

Hou me op de hoogte