fbpx

Of je nu wil hiken door adembenemende landschappen, kajakken door prachtige fjorden of jezelf wil onderdompelen in een lokale cultuur: wij zorgen er al sinds 2010 voor dat jij je reisdroom kunt beleven door alle praktische zaken voor je te regelen. Al onze reizen worden in-house georganiseerd door een team van ervaren avonturiers, ieder gespecialiseerd in een specifieke bestemming of activiteit.

  • Trips voor elk type reiziger
  • Customer-first aanpak
  • Ervaren & flexibel team
  • Bewust en duurzamer reizen
  • 100% passie voor avontuur

“De bestemming is slechts een klein stukje van de reispuzzel, en zeker niet het belangrijkste!”

Onze missie is om het begrip reisorganisatie fundamenteel te herdefiniëren. Bij Travelbase ligt er steeds een veel grotere nadruk op “the journey”, waarbij er uitvoerig aandacht besteed wordt aan alles wat je onderweg beleeft: van out of the box activiteiten tot verborgen parels ontdekken en op unieke slaapplaatsen overnachten.

We willen een voorbeeldbedrijf worden in de Europese reissector en op termijn de grootste aanbieder zijn van actieve en zinvolle reizen met focus op natuur & avontuur.

Bewuster reizen

Door avontuurlijk te reizen verbreden we onze horizon, leren we houden van alle mogelijke verschillende plaatsen en culturen, en keren we huiswaarts met een nieuwe mindset en nieuwe prioriteiten.

Maar terwijl we deze prachtige wereld ontdekken, hebben we ontegensprekelijk een impact op de natuur en leefomgeving die we net komen bewonderen. We nemen onze verantwoordelijkheid hierin door onze negatieve impact zo veel mogelijk te verkleinen, initiatieven met een positieve impact te steunen, de impact die we alsnog hebben in balans te brengen via natuurherstel- en wildlifeprojecten, en reizigers te informeren over de ecologische voetafdruk van hun reis. Want door het op een meer verantwoorde manier te doen, kan reizen de wereld een nog mooiere plek maken.

Meer over onze initiatieven

Ons team creëert onverwachte avonturen voor elk type reiziger.

Het Travelbase team bestaat uit meer dan 50 avontuurlijke zielen die zich dagelijks met veel passie inzetten om onze once-in-a-lifetime reiservaringen uit te werken en deze continu te verbeteren op basis .

Join our team
Lapland Travel team - Travelbase
Packraft Trail team - Travelbase
Winterwoods team - Travelbase

Onze belofte aan alle reizigers

Avontuurlijk

Onze 54 reizen zijn stuk voor stuk buitengewone avonturen met een eigen verhaal – van iconische trektochten tot into the wild ervaringen of roadtrips door de woestijn. Adventure awaits.

Ontdek al onze reizen

Betaalbaar

Het is onze missie om zo veel mogelijk avontuur te bieden voor je geld! We doen dit door onze eigen reizen van A tot Z te ontwikkelen, en door onze avonturen buiten de gebaande paden te zoeken.

Zo houden we reizen betaalbaar

Goed geregeld

Alle praktische aspecten worden door ons geregeld, zodat jij maximaal kan genieten terwijl je zelfstandig op verkenning gaat. Onze reizigers geven ons een gemiddelde score van 4.8/5.

Lees meer over ons

Bewust

Door lokale projecten te ondersteunen op locatie en de CO2 uitstoot van onze reizen tot een minimum te beperken, proberen we via jouw reis een positieve impact te creëren.

Ontdek hoe we dit doen

Onze basecamps

Basecamp Gent

Sassevaartstraat 42
9000 Gent 

3292964850 info@travelbase.eu

Basecamp Brussel

Avenue Gevaert 249a
1332 Genval, België

3227930008 info@travelbase.eu

Basecamp Den Haag

Grote Markt 16
2511 BG, Den Haag, Nederland

31851305693 info@travelbase.eu

Basecamp Lille

19 Rue d’Amiens
59800, Lille, Frankrijk

3227930008 info@travelbase.eu

Basecamp Berlin

Krausenstraße 9-10
10117 Berlin, Deutschland

3227930008 info@travelbase.eu