fbpx

Actief noorderlicht avontuur in het majestueuze Noord-IJsland

Arctic Travel logo
7 nachten
vanaf
€1470

Arctic Travel Winter

Ervaar een unieke wintervakantie tijdens een 7-daags avontuur. Een husky safari langs uitgestrekte landschappen, skiën tussen de fjorden met zicht op zee of een vulkanische sneeuwschoenhike? Noord-IJsland biedt het allemaal.

👉 Meer informatie over deze reis vind je op de website van Arctic Travel

Semi-zelfstandig avontuur

Dit een vrij zelfstandig avontuur, maar ons team van ervaren gidsen zijn wel dagelijks ter plaatse. Ze hebben de nodige kennis van de route en kiezen de mooiste routes en slaapplekken uit voor jou. Zij zijn stand-by tijdens je avontuur.

Comfortabele hotels

Tijdens dit avontuur overnacht je in comfortabele hotels die door een team van experts zijn uitgekozen omwille van hun ideale ligging, sfeer en kwalitatieve service.

Family friendly

Dit avontuur is ook geschikt voor gezinnen. Klaar om nieuwe avonturen te beleven met het gezin?

Sustainability Level: 🌱🌱

Arctic Travel logo

Ontdek het team achter

Arctic Travel logo

Arctic Travel is dé specialist voor winterreizen in IJsland. Je overnacht in unieke lodges, in één van twee prachtige bestemmingen in Noord-Ijsland.

Zij staan voor je klaar

gaitan

Gaitan

Augel

Laura

Pauline

Pauline

Deel worden van het team?

Sustainability Level

Aan elke reis is een duurzaamheidsniveau toegekend. Deze bestaat uit maximaal 6 badges, waarbij elke badge gekoppeld is aan een positieve eigenschap van de reis. Zo kun je beter beoordelen wat de impact is van jouw reis.

Sustainability level van deze reis

Hoe berekenen we dit?

Op basis van deze maatstaf wordt de impact bepaald, zowel op vlak van ecologische als sociale duurzaamheid.

Deze trip draagt bij aan het gecertificeerd klimaatproject "Wildlife Cambodia" van Greentripper en faciliteert deelnemers om dit ook te doen om de uitstoot van hun transportmethode in balans te brengen.
Voor de organisatie van deze trip wordt voornamelijk samengewerkt met lokale partners om overnachting, transport en activiteiten te voorzien.