fbpx
reizen in duitsland bergen alpen natuur hike

Duitsland

Ga op verkenning in een land vol verborgen avontuur & ongerepte natuur.

Avontuurlijke reizen in Duitsland

Maak kennis met een land vol verborgen parels

Natuurliefhebbers zullen versteld staan van de diversiteit aan landschappen in Duitsland. Van de majestueuze Beierse Alpen tot het rustige Zwarte Woud en de pittoreske regio rond de Moezel rivier, er valt zo veel te ontdekken! Sommige natuurgebieden zijn zelfs door UNESCO beschermd, zoals de ongerepte Waddenzee. Dankzij de toewijding van Duitsland om alle natuurlijke pracht te beschermen, kan je er steeds onvergetelijke reizen maken door adembenemende landschappen.

Ontdek onze reizen in Duitsland
reizen in bayern duitsland hike
rivier packraft duitsland bayern
german alps reizen in duitsland

Ontdek onze reizen in Duitsland

1 nacht jun-sep

The Packraft Trail Bavaria

Packraft Trail door de verbluffende Duitse Alpen

Packraft-paradijs in de Duitse Alpen

Aan de voet van de Duitse Alpen vind je een echt paradijs voor outdoorfanaten. De glooiende heuvels met talloze rivieren en meren vormen bovendien een ideale omgeving om te packraften. Beginners en natuurliefhebbers kunnen genieten van rustige meren, terwijl ervaren packrafters het spannend kunnen maken stroomversnellingen. Geniet van adembenemende uitzichten op de bergtoppen en beleef een onvergetelijk packraftavontuur.

Vergelijkbare bestemmingen

5reizen

Zweden

Verken het pittoreske Zweden, bekend van de authentieke dorpjes, duizenden meren en uitgestrekte bossen, waar je wekenlang kan ronddwalen.

Ontdek deze bestemming Zweden
3reizen

Noorwegen

Verken het adembenemende Noorwegen, waar majestueuze fjorden de kustlijn omarmen en hoogvlaktes zich eindeloos uitstrekken.

Ontdek deze bestemming Noorwegen

Op de hoogte blijven van reizen als deze?